Olet täälläEtusivu Kehittämisen tueksi Arjen toimintakyky Ajankohtaista

Ajankohtaista

Hankkeessa uusi tutkija

Jukka Ahonen aloitti tutkijana 10.9 ja  toimii 60-prosenttisesti Arjen toimintakyky -hankkeessa näillä näkymin vuoden vaihteeseen saakka. Hienoa, että saimme joukkoomme hyvän kirjoittajan. Tervetuloa.

Olemme julkaisseet esittelykyselyn

Tutustu esittelykyselyyn. Sitä voi käyttää pohjana, kun mietit, millaisesta seurantakyselystä teidän järjestönne tai palvelunne voisi hyötyä.
Räätälöimme kaikille yhteistyökumppaneillemme omanlaisensa seurantakyselyn.

Etsimme lisää yhteistyöjärjestöjä syksyn 2018 aikana

Arjen toimintakyky -hankkeen idea on auttaa erilaisia järjestöjä toimintojen/palveluiden piirissä olevien ihmisten toimintakyvyn arvioinnissa ja seurannassa. Arviointikysely muokataan kullekin järjestölle sopivaksi, yleensä kysely sisältää kolme osiota 1) henkilön hyvintia ja elämäntilannetta koskevat kysymykset, 2) Toimintakykyä kartoittava PARADISE24fin-kysely ja 3) asiakkaan kokemuksia ja näkemyksiä järjestön toiminnasta. Mikäli halutaan seurata hankkeen aikana tapahtunutta muutosta osallistujien toimintakyvyssä, on saman henkilön täytettävä kysely vähintään kahdesti toiminnan aikana. 

Arjen toimintakyky -hanke järjestää myös räätälöityjä koulutuksia psykososiaaliseen toimintakykyyn liittyen.

Ota yhteyttä! 

arjentoimintakyky@a-klinikka.fi

Tuuli Pitkänen 
Hankekoordinaattori, dosentti
041-5178678

Elsa Pingoud
Hanketyöntekijä
050-5603956

Jukka Ahonen
Tutkija
p. 0504701436

Kiitos Jaakolle ja Marille!

Jaakko Ikonen ja Mari Stycz ovat toimineet hankkeessa työntekijöinä, mutta siirtyneet toisiin tehtäviin. Mahdolliset Jaakon ja Marin tehtäviin liittyvät yhteydenotot kannattaa suunnata hankekoordinaattorille. Kiitämme Jaakkoa ja Maria heidän panoksestaan ja toivotamme heille hyvää jatkoa.